MARCA VIVAX

Romania

In calitate de reprezentant oficial si exclusiv al marcii VIVAX in Romania, EPA CONSULT are placerea de a va oferi produse de inalta calitate, proiectate si fabricate pentru piata Europeana în conformitate cu standardele europene ISO 9001: 2000, CE, ROHS, ceea ce înseamnă că toate produsele sunt supuse unui control strict al calitatii in procesul de producție.

Aparatele de aer conditionat Vivax sunt deja cunoscute ca echipamente cu performanta si fiabilitate ridicata. În plus față de designul contemporan, care se poate integra în orice spațiu, aparatele de aer conditionat Vivax beneficiaza de tehnologii de ultima ora ce fac posibila functionarea acestora la temperaturi exterioare extreme, de -32 ... +50 gr C, folosind agenti frigorifici de ultima generatie precum R32. Acum, cu ajutorul functiei Wi-Fi, aparatele de aer conditionat Vivax pot fi operate cu ajutorul unui telefon smartphone, de la orice distantaProcedând astfel, fiecare client va putea porni aparatul inainte de a ajunge acasa, pentru maxim de confort. Vivax ofera o gamă largă de aparate de aer condiționat, de la sisteme mono split de perete, sisteme multisplit cu pana la 5 unitati interioare, sisteme de podea și de tavan, aer conditionat mobil, de tubulatura (duct) si tip caseta si coloana.

Televizoarele LED-TV VIVAX cu ecran plat sunt fabriacte in Europa, linia de producție pentru acestea fiind situata în Croația. O gamă completă  cu design avangardist si tehnologie de ultima generatie Smart Android, este pe deplin proiectata în Croația la standarde de înaltă calitate, aici fiind fabricate televizoare cu diagonale intre 15" si 65".

Smartphone-urile Vivax sunt proiectate pentru a satisface cele mai diversificate cerinte. Prin specificatiile lor, telefoanele mobile Vivax, îndeplinesc atat cerințele oamenilor de afaceri, cat si exigentele in continua schimbare ale tinerilor. Smartphone-urile Vivax au sprijinit accesul la rețelele sociale și aplicații care facilitează comunicarea (Facebook, Viber, Skype, Messenger, WhatsApp ...). 

Tabletele Vivax au un design inovator, sunt compacte si elegante. Acestea sunt concepute pentru utilizatorii ce vor sa profite la maxim de oportunităților pe care le oferă tehnologia. Tabletele Vivax sunt concepute pentru a fi folosite de oameni de afaceri, copii de școală, dar și tineri ce sunt considerati cei mai pretentiosi utilizatori, cu sau fără tastatură, Windows sau platforma Android, tableta Vivax va satisface chiar și cei mai pretențioși utilizatori.

De asemenea, divizia de electrocasnice este cea care aduce tehnologia de ultima ora in casele oamenilor, punand la dispozitia dumneavoastra o gama variata de aparate de bucatarie, frigidere, aragazuri, aspiratoare si produse de ingrijire personala.

Europa

Vivax - conceput pentru tine

Marca Vivax este un produs European, creat in Croatia in anul 2004, iar astăzi oferă o gamă largă cu mai mult de 250 de produse diferite. Raza de acțiune a brandului Vivax este împărțit în șase grupe de produse: LED TV, Climatizare, Electrocasnice mici, Electrocasnice mari, Smartphone și Tablete.

distribuitor vivax

Misiunea Vivax 

Misiunea Vivax este de a avea un design simplu, inovatoar și tehnologie de înaltă calitate care sa permita echiparea completă a casei. Urmarind tendințele și nevoile pieței, vom incerca dezvoltarea continua a gamei de produse pentru a dota fiecare spațiu de locuit, asigurand un maxim de confort.

Piața principală pentru toate grupele de produse sunt tarile Uniunii Europene: ​​Croația, Romania, Serbia, Bosnia și Herțegovina, Muntenegru, Macedonia, Polonia, Grecia, Kosovo, Slovenia, ​​Italia, Franța, Germania, Slovacia, Republica Cehă, Suedia, Norvegia, Finlanda, Spania, Malta, Lituania si Albania, dar și ținuturi îndepărtate: Africa și America de Sud.

Recomandări

Sunt incantat ca am luat decizia de a lucra cu cei de la Epa Consult pentru climatizarea hotelului nostru. Inca din faza de constructie am demarat lucrarile de climatizare cu echipamente de aer conditionat Vivax, atat pentru camerele de hotel, cat si pentru spatiile anexe, sali de conferinte, restaurant si lobby. Ulterior, am luat decizia de a echipa camerele cu televizoare LED si frigidere Minibar tot de la Vivax. Consider ca marca este una de foarte buna calitate, cu o politica indreptata catre client si un raport calitate/pret excelent.

Hotel Le Mer